Vrijwilligers | Lelie zorggroep wzw

VenV

Vrijwilligers

Er zijn voor iemand die het nodig heeft? Palliatief centrum De Regenboog is een (t)huis voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Vrijwilligers hebben er een belangrijke taak in de zorg voor de cliënten en hun familie.

Als vrijwilliger van De Regenboog kun je je talenten inzetten. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Door samen met de beroepskrachten zorg te geven aan de cliënten, door te koken, de tuin bij te houden of kleine klusjes te doen. Je werkt samen met andere vrijwilligers en beroepskrachten en vormt zo één team. Gastvrijheid, een open, ontspannen en huiselijke sfeer vinden wij als team belangrijk. Je kunt op elkaar rekenen.

Voor cliënten die in De Regenboog verblijven vinden wij het belangrijk dat je oog hebt voor de eigenheid van mensen. Dat je de cliënt in zijn waarde laat en beseft dat de stervende mens een heel leven achter zich heeft.

Wanneer je als vrijwilliger aan de slag gaat krijg je een basisscholing waardoor je kennis krijgt om te werken in de palliatieve zorg. Je wordt ondersteund en begeleid door de coördinator van De Regenboog. Je werkt samen  in een fijne sfeer. Er worden thema-avonden georganiseerd waar je veel aan hebt tijdens je werk in de Regenboog. Naast een contract ontvang je reiskosten en ben je WA verzekerd.

Contact

Wil je meer weten, aarzel dan niet en neem contact op met coördinator Len Nolles op 06-83572912 of via mail naar l.nolles@leliezorggroep.nl.

Onze vacatures

Bekijk onze vacatures voor vrijwilligers.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 27 26 444

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.