Palliatieve zorg

Woonkamer

Palliatieve zorg

Door allerlei omstandigheden kan de thuissituatie niet toereikend zijn om de laatste levensfase door te brengen. Opname in palliatief centrum (hospice) De Regenboog kan dan een goed alternatief zijn. Hier kunt u in alle rust, met uw eigen gewoontes en dierbaren deze laatste fase van uw leven meemaken onder liefdevolle zorg van onze medewerkers.

Werkwijze

Palliatieve zorg is er voor mensen in hun laatste levensfase. Deze gespecialiseerde zorg is erop gericht pijn en ongemakken zoveel mogelijk weg te nemen en de cliënt en zijn of haar familie en vrienden te ondersteunen en te begeleiden op weg naar het levenseinde. Aandacht voor levensbeschouwelijke vragen en de psychische en sociale aspecten van afscheid nemen, spelen daarin een belangrijke rol. U leest meer over onze werkwijze op de pagina Zorg in De Regenboog.

Indicatie en kosten

U heeft een indicatie voor eerstelijns verblijf nodig van uw huisarts of het ziekenhuis. Ons zorgadviesbureau kan u hierover informeren. Met zo'n indicatie wordt wonen in een hospice betaald vanuit de Zorgverzekeringswet. 

Contactgegevens

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken met onze zorgadviseurs? Neem dan telefonisch contact op via (010) 27 26 430 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl. Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op. Onze zorgadviseurs kunnen u ook vertellen of u direct bij ons terecht kunt of hoe lang de eventuele wachtlijst is.

De Regenboog

Oudedijk 11, 3062 AB, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 27 26 444

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.