Magazine 'Lelie in coronatijd'

Magazine 'Lelie in coronatijd'

Magazine 'Lelie in coronatijd'

In de zorg en hulpverlening is sinds de uitbraak van het coronavirus veel gebeurd. Daarom brengt Lelie zorggroep eenmalig het digitale magazine ‘Lelie in coronatijd’ uit. Hierin staan ervaringen vanuit de zorg en hulpverlening in de eerste maanden dat we te maken hadden met COVID-19.

Een uitbraak van het coronavirus in een van de verpleeghuizen, een echtpaar met het coronavirus dat dringend thuiszorg nodig had, hulpverlening die plotseling via een online verbinding ging, een medewerker hulp bij huishouden die de enige was die nog binnen mocht komen bij mensen en heel veel mooie initiatieven die de heftige tijd iets draaglijker maakten: dat is allemaal te zien en te lezen in deze eenmalige uitgave.

‘Lelie in coronatijd’ is een eenmalige digitale uitgave van Lelie zorggroep, over de zorg en hulpverlening in coronatijd. Een reguliere uitgave over ons werk (voorheen het Lelie magazine) verschijnt pas later in het jaar weer.

Dagelijks werken we, vanuit christelijke uitgangspunten, met veel gemotiveerde medewerkers aan Zorg Thuis, Zorg in onze huizen en Hulpverlening.
Onderdeel van Lelie zorggroep zijn Agathos hulpverlening, Agathos thuiszorg, Curadomi thuiszorg en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn.

Deze speciale uitgave van Lelie zorggroep wordt op 10 juni digitaal verspreid onder zoveel mogelijk van onze cliënten/contactpersonen, vrijwilligers, medewerkers en relaties.
Kijk voor meer informatie op leliezorggroep.nl/magazine.

Of klik op onderstaande afbeelding om het magazine 'Lelie in coronatijd' direct te downloaden:

 

                                                       

 

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 27 26 444

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.