Over ons | Lelie zorggroep wzw

Buitenkant gebouw

Over ons

Oranjehof vormt samen met het naastgelegen appartementengebouw Lombarde een eigentijds centrum voor wonen, zorg en welzijn. Het pakket zorg, diensten en voorzieningen is breed en bestemd voor zowel bewoners van Oranjehof en Lombarde als wijkbewoners. Naast kleinschalige verpleeghuiszorg (Oranjehof) en appartementen voor 55-plussers (Lombarde) is er een gezellig wijksteunpunt met diverse voorzieningen. Daarmee is Oranjehof een levendige ontmoetingsplek voor de wijk.

Voorzieningen voor de wijk

Het inpandige ‘dorpsplein’ tussen Oranjehof en Lombarde is een gezellige ontmoetingsplek voor eigen bewoners en wijkbewoners. Rond het plein zijn naast een praktijk voor fysiotherapie en gero-fitness, een kapsalon, een pedicure een schoonheidssalon en een kleine supermarkt. In de levendige Oranjerie kunt u terecht voor een kopje koffie, diverse lunchgerechten en warme maaltijden. Hier worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. De Vraag-VitaliteitsWijzer heeft er spreekuur op afspraak. Zij bieden hulp als u ondersteuning nodig heeft.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Oranjehof is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep bundelt de krachten van verschillende christelijke zorgaanbieders in Nederland, waaronder Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn, voorheen bekend als Zorggroep Rijnmond. In Rotterdam en Krimpen aan den IJssel biedt Lelie zorggroep Wonen zorg en welzijn een breed scala aan ouderenzorg van huishoudelijke ondersteuning tot intensieve verpleeghuiszorg. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten in Rotterdam op onze hoofdwebsite. Verder horen bij Lelie zorggroep ook de onderdelen Agathos thuiszorg, Agathos hulpverlening en Curadomi thuiszorg. Lees meer over Lelie zorggroep op onze website.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 291 6500

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.