Specialist ouderengeneeskunde

Slaapkamer

Specialist ouderengeneeskunde

Woont u in Oranjehof? Dan krijgt u te maken met onze specialisten ouderengeneeskunde. Zij zijn als arts gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en langdurig zieken met verschillende gezondheidsproblemen.

De specialist ouderengeneeskunde kijkt naar het geheel van uw lichamelijke en mentale klachten en beperkingen. Bijvoorbeeld ten gevolge van dementie, MS, reuma, het syndroom van Korsakov of de ziekte van Parkinson. Ook bij de zorg in de laatste levensfase, palliatieve zorg genaamd, heeft de specialist ouderengeneeskunde een belangrijke rol.

Hoe wij te werk gaan

Specialisten

Samen met u stelt de specialist ouderengeneeskunde een persoonlijk behandelplan op. Zo nodig schakelt hij of zij andere medisch specialisten en behandelaren in, zoals de fysiotherapeut, de ergotherapeut, de logopedist, de diëtist of de psycholoog.

Specialist ouderengeneeskunde

De specialist ouderengeneeskunde is uw behandelaar en adviseur. Hij of zij houdt rekening met uw wensen en mogelijkheden en helpt u om die dingen te doen die u nog graag zou willen bereiken. De specialist ouderengeneeskunde geeft ook voorlichting aan uw mantelzorgers.

Indicatie en kosten

Woont u (met een zogenaamde zorgzwaartepakket- of ZZP-indicatie) in Oranjehof? Dan zijn de kosten van de specialist ouderengeneeskunde bij uw behandeling, die wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Contactgegevens

Heeft u een vraag aan of over de specialist ouderengeneeskunde? Vraag in Oranjehof naar de specialist ouderengeneeskunde die aan uw afdeling of groep verbonden is.

Oranjehof

Immanuel Kantstraat 2, 3076 DK, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 291 6500

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.