Erkenning Slingedael als Doelgroep Expertisecentrum verlengd met vier jaar

Erkenning Slingedael als Doelgroep Expertisecentrum verlengd met vier jaar

Erkenning Slingedael als Doelgroep Expertisecentrum verlengd met vier jaar

Op 26 oktober 2023 ontving Slingedael een positief deskundigenadvies van de Commissie Expertisecentra langdurige zorg (CElz). Dat betekent dat onze erkenning als Doelgroep Expertisecentrum (DEC) met vier jaar is verlengd, en we financiering blijven ontvangen voor hoogwaardige zorg aan mensen met het syndroom van Korsakov. Het rapport benoemt dat Slingedael haar DEC-status meer dan waargemaakt heeft. Een resultaat waar we erg trots op en blij mee zijn!

De positieve erkenning volgde op een visitatie van het CElz. Tijdens het bezoek kwamen verschillende thema’s ter sprake, zoals de slimme inzet van technologie, de goede zorg voor de medewerkers en de grote betrokkenheid van de cliëntenraad. Het grootste compliment gaf de visitatiecommissie toen ze opmerkten dat de mens achter de bewoner wordt gezien. Daar doen we het voor!

Manager expertisecentrum John Heijstek is dankbaar: “Dit is een resultaat van gezamenlijke inspanning. We hebben in het afgelopen jaar weer hard gewerkt, en dat wordt opnieuw beloond met deze erkenning. Ik ben onwijs trots op iedereen die hieraan heeft bijgedragen.”

In de komende jaren blijven we onze zorg, kennis en expertise ontwikkelen. Zo is het ons doel om, dankzij goede samenwerking met bewoners, nog betere persoonsgerichte zorg te bieden. Daarnaast investeren we in het netwerk rondom cliënten, bijvoorbeeld door het opzetten van het Korsakov Kaffee. En ook in het scholingsaanbod van medewerkers gaan we stappen zetten. We zien uit naar wat de komende vier jaar ons gaan brengen!

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.