1 november | Het allereerste Korsakov Kaffee

1 november | Het allereerste Korsakov Kaffee

1 november | Het allereerste Korsakov Kaffee

Op 1 november vindt het allereerste Korsakov Kaffee plaats in Rotterdam. Deze avond zal in het teken staan van cliënten en hun mantelzorgers. We behandelen het thema: 'Korsakov, wat is het precies?'

Het syndroom van Korsakov kan veel vragen oproepen, voor u als cliënt, partner, familielid en/of mantelzorger. Tijdens het allereerste Korsakov Kaffee willen we antwoord geven op veel van deze vragen. Sociaal Pedagogisch Hulpverlener Marjon Lutz neemt ons mee in wat het syndroom van Korsakov is, en hoe je hier als mantelzorger mee om kunt gaan. Na de pauze is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen. Een panel van zorgmedewerkers en ervaringsdeskundigen zal hierbij ondersteunen. Muziektherapeut Sofia Schulte verzorgt de muzikale aanvulling.

Kom je ook op de Korsakoffie? Vul dit formulier in, dan nemen we contact met op over de details.

Over het Korsakov Kaffee
Het Korsakov Kaffee is een samenwerkingsproject van het Korsakov Kenniscentrum, FNO Klein Geluk, Het Parkhuis en Korsakov Expertisecentrum Slingedael. De bijeenkomsten zijn bedoeld om mantelzorgers te ondersteunen en de band tussen cliënt en familie te versterken. Het Korsakov Kaffee gaat vier keer per jaar plaats vinden en tijdens de avonden komen verschillende relevante onderwerpen aan bod.

Het logo is ontworpen door twee bewoners van Slingedael. 


Het volgende Korsakov Kaffee is op woensdag 31 januari 2024 en vindt plaats in bij Het Parkhuis in Dordrecht.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.