Medewerkers van Michael Page doen vrijwilligerswerk

Medewerkers van Michael Page doen vrijwilligerswerk

Medewerkers van Michael Page doen vrijwilligerswerk

Op vrijdag 1 september is er een groep medewerkers van Michael Page  op bezoek geweest in Siloam op twee afdelingen. Ze wilde graag komen helpen bij de Camping in de tuin maar het weer maakte dat we het binnen plan uit de kast moesten halen. Maar niet getreurd het is een top dag geweest. In de ochtend heeft een groep vrijwilligers geholpen op de afdeling Rijnhaven en in de middag een groep op de afdeling Delfshaven. Na kennismaking en elkaar ontmoeten werden er allerlei gezellige ouderwetste spelletjes gespeeld en was het ook echt topsport. Bewoners maakt de mooie opmerking: "Zijn dat onze tegenstanders". Nee dat was natuurlijk niet zo maar het spel werd soms fanatiek gespeeld en proberen om vals te spelen werd ook geconstateerd als trucje wat toegepast werd. Maar mooi te zien met hoeveel geduld een aandacht de vrijwilligers de bewoners begeleiden bij het spel. De ervaring dat je weldegelijk door éénmalig te helpen het verschil kan maken hebben ze zeker ervaren. Een echtgenoot van een bewoner zie nadien; "Dit moeten ze vaker doen". Het was ook reuze gezellig en er was tijd voor een gesprek en ook wat lekkers te drinken en te eten tussendoor. Met dank aan de medewerkers van Michael Page die deze verwennerij hadden meegenomen. Vrijwilligerswerk is zo leuk om te doen. Het levert jou ook wat op als je het doet. Een opmerking was dan ook:"Its a humbling experience". "Respect voor de zorgmedewerkers". 

Hopelijk hebben een zaadje gepland wat op een andere moment gaat bloeien door deze energie van vandaag. Medewerkers van Michael Page hartelijk bedank voor jullie tijd een aandacht en jullie zijn altijd weer welkom bij de Lelie zorggroep. 

Ook Cora, Lydia, Shaam en Romy  en andere medewerkers hartelijk dank voor jullie hulp vandaag.

#michealpage #leliezorggroep #jedoetertoe #vrijwilligeswerk #vrijwilligeenergie #vrijwilligerswerkmetwaardering #zorgisleuk 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.