Feestelijke binnenkomst rolstoelvierdaagse Hoogvliet

Feestelijke binnenkomst rolstoelvierdaagse Hoogvliet

Feestelijke binnenkomst rolstoelvierdaagse Hoogvliet

Gladiolen, medailles en een rode loper. Die liggen donderdag klaar voor de ruim zestig deelnemers aan de rolstoelvierdaagse in Hoogvliet. Een jaarlijks evenement waarbij de zorgorganisaties in Hoogvliet (Lelie zorggroep, Argos zorggroep), Zadkine veiligheidsacademie, verkeersregelaars Zuid-Holland en dit jaar ook ASVZ aan meewerken.

Vanaf maandag gaan de ouderen in rolstoel samen met hun familieleden en vrijwilligers naar buiten. De vrijwilligers komen overal vandaan. Van de vaste vrijwilligers van de zorgorganisaties tot vrijwilligers van de Zonnebloem, Rotterdam cares, studenten en dit jaar ook kantoorpersoneel van Lelie zorggroep.

Samen werken ze aan een bijzonder doel: de mensen een mooie ervaring geven. Vooral de binnenkomst is voor veel deelnemers heel bijzonder. ‘Ik ben nog nooit zo bijzonder ergens ontvangen’; ‘We zijn vier dagen op vakantie geweest naar het bos’ zijn toch wel 2 van de mooiste uitspraken van bewoners na afloop van de vierdaagse de afgelopen jaren.

Dit jaar ons 1e lustrum, de vierdaagsegangers worden daarom niet alleen met bovenstaande opgewacht maar ook met muziek van de drumband van het ASVZ; DUH (Drumband Uit Hoogvliet)

Wij nodigen u van harte uit om dit bijzondere moment met ons mee te maken. Dus kom donderdag om 15.45 uur naar Siloam, Kruisnetlaan 410 in Hoogvliet (De vierdaagsegangers zijn op zijn vroegst om 16.00 uur terug. Om zeker te weten dat u alle vierdaagsegangers  ziet binnenkomen bent u vanaf 15.45 uur van harte welkom.)

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.