Logopedie

Buitenkant gebouw

Logopedie

Ervaart u problemen met slikken, spreken, taal, stem of gehoor? Bijvoorbeeld door aandoeningen zoals dementie, een beroerte en/of het syndroom van Korsakov? Onze logopedisten bekijken samen met u hoe communicatie- en slikproblemen voorkomen, beperkt of verholpen kunnen worden.

Hoe wij te werk gaan

De logopedist kijkt samen met u naar de ernst van uw klachten en de hinder die u in het dagelijkse leven ondervindt. Daarna volgen onderzoek, advies en behandeling, waarbij ook mantelzorgers betrokken worden. Zo nodig adviseert de logopedist bij het aanmeten van ondersteunende communicatiehulpmiddelen, aanpassingen van eet-/drinkgerei of de dikte van eten en drinken.

Kosten en verwijzing

Is het vanwege uw gezondheid moeilijk om bij ons te komen? Dan kunnen wij met een verwijzing ook bij u aan huis komen. U kunt ons daarvoor bellen via het telefoonnummer 06 83 38 96 09.

Wet Langdurige Zorg

Als u met een indicatie in Tussendael opgenomen bent, is logopedie bij uw behandeling, die wordt bekostigd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), inbegrepen.

Specialisaties

Naast reguliere logopedie bieden wij in Tussendael logopedische therapie voor het syndroom van Korsakov.

Contactgegevens

In Tussendael kunt u vragen naar de logopedist die aan uw woongroep is verbonden. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u logopedie aan huis? Bel ons dan via het telefoonnummer 06 83 38 96 09.

Tussendael

Charloisse Lagendijk 951, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 493 87 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.