Thuiszorg Ridderkerk | Lelie zorggroep wzw

kerndaden

Welkom bij thuiszorg Ridderkerk

Wie zijn wij?

Team Ridderkerk is onderverdeeld in drie teams, die in hun wijken zorg verlenen. Hierdoor clusteren wij de zorg en ziet u veel dezelfde gezichten. We verlenen zorg op een enthousiaste en liefdevolle wijze, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Ons uitgangspunt is dat u zo lang als mogelijk zelfstandig en veilig thuis kan blijven wonen, met zorg op de juiste plek. Daarom kijken we eerst wat u zelf nog kan, vervolgens wordt er gekeken wat uw mantelzorgers of netwerk voor u kunnen betekenen en als laatste zijn wij er om aan te sluiten bij uw zorgvraag.

  
Team Centrum/Drievliet                          Team Bolnes/Slikkerveer                          Team Boksdoorn/West

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Persoonlijke verzorging, zoals hulp bij het douchen en aankleden, medicatie aanreiken of het aan- en uittrekken van steunkousen.
  • Verpleegtechnische handelingen, zoals katheter-, stoma- en wondzorg. Wij zijn er om u, indien mogelijk, handelingen aan te leren, zodat u in de toekomst de handelingen zelfstandig kunt uitvoeren. We kijken samen met u welke hulpmiddelen daarvoor nodig zijn.
  • Palliatieve zorg, voor zorg tijdens de laatste fase thuis.
  • Persoonsalarmering, zodat u langer veilig thuis kunt blijven wonen.


Inloopspreekuur

Wilt u meer weten over de thuiszorg die Lelie zorggroep biedt in Ridderkerk? Kom dan langs bij ons inloopspreekuur en stel vrijblijvend uw vragen. Dit vindt iedere derde donderdag van de maand plaats van 13.00 – 15.00 uur in ons kantoor (Boksdoornstraat 82). Wij starten hiermee op donderdag 18 juli.

Contact

Heeft u een vraag? Of wilt u graag persoonlijk contact met ons om de mogelijkheden door te spreken? Wij helpen u graag verder!

indicatiebeheervenvridderkerk@leliezorggroep.nl 

Team Boksdoorn/West
T (0180) 70 45 00

Team Centrum/Drievliet
T (0180) 70 45 01

Team Bolnes/Slikkerveer
T (0180) 70 45 02

Bezoekadres

Boksdoornstraat 82
2982 BD Ridderkerk

Klik hier voor een actuele routebeschrijving per openbaar vervoer, fiets of auto

Uitvoeringsverzoek
Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoeringsverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons toesturen via bovenstaand emailadres.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.