Team Thuis in zorg | Lelie zorggroep wzw

Lelie 010

Welkom bij team Thuis in zorg

Thuis in Zorg is opgericht in 1997 met als doel iedereen persoonlijke zorg op maat bieden, waardoor mensen met een gerust gevoel langer thuis kunnen blijven wonen. Wij begrijpen dat het geen eenvoudige beslissing is om ondersteuning in zorg te vragen. Door onze inzet en betrokkenheid proberen wij deze stap makkelijker te maken.

We streven ernaar:

  • vaste teams in te zetten;
  • elke maand een rooster te overleggen met daarop de afgesproken zorgtijden en de ingeplande medewerkers.

Omdat wij een relatief klein team zijn, kennen wij alle cliënten en kunnen wij snel inspelen op uw vragen en/of wensen. Thuis in Zorg is het adres voor:

  • Verpleging, inclusief palliatieve verpleging
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding individueel
  • Ziekenhuisverplaatste zorg

Sinds 2017 zijn we onderdeel van Lelie zorggroep. We werken nauw samen met onze collega's van team Rotterdam-Noord, verpleeghuis Pniël (Kralingen) en verpleeghuis/woonzorgcentrum De Burcht (Prins Alexander). Zo kunnen we u een uitgebreid (thuis)zorgaanbod in Kralingen en De Esch bieden.

Contact

Heeft u een vraag? Of wilt u graag persoonlijk contact met ons om de mogelijkheden door te spreken? Wij helpen u graag verder!

T (010) 71 63 086 (bereikbaar tussen 7.00 en 23.00 uur)
E zorgthuisinzorg@leliezorggroep.nl

Bezoekadres:
Pniël, derde etage
Oudedijk 15
3062 AB Rotterdam

Uitvoeringsverzoek
Voor veel medische handelingen in de wijk hebben onze verpleegkundigen een uitvoeringsverzoek nodig van de betreffende huisarts. U kunt als verwijzer het uitvoeringsverzoek downloaden, invullen en naar ons toesturen.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.