Voor mantelzorgers

Voor mantelzorgers

Voor mantelzorgers

Slingedael wil de mantelzorgers van onze bewoners graag zo goed mogelijk ondersteunen. Daarnaast betrekken we u graag bij de zorg. U kent uw verwant immers het beste, en weet wat hij/zij nodig heeft.

Contact over de zorg voor uw verwant

We betrekken mantelzorgers vanaf het eerste moment, tijdens de opname op de observatie- en screeningsunit. Zo komen we graag meer te weten over het levensverhaal van uw verwant, waar we onze zorg en begeleiding vervolgens op kunnen aanpassen. Ook bespreken we graag op welke wijze u als mantelzorger betrokken kunt en wilt zijn bij de zorg en het welzijn van uw naaste. Wij wijzen een verzorgende toe aan u en uw verwant als de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV'er). Hij/zij onderhoudt contact met u over hoe het gaat met uw verwant in zijn/haar nieuwe omgeving. Ook daarna blijft de EVV'er uw vaste contactpersoon die een luisterend oor wil bieden op het moment dat u vragen of opmerkingen heeft.

Familienet

Om u een beeld te geven van het leven van uw verwant bij Slingedael, bieden wij mantelzorgers een inkijkje via de applicatie Familienet. Dit is een beveiligde digitale omgeving waarin we foto's en verhaaltjes over het dagelijks leven op de afdeling van uw verwant kunnen delen. Kijk voor meer informatie op de website van Familienet.

Bezoekmoment reserveren?

We vinden het welzijn van onze bewoners en hun verwanten extra belangrijk. Daarom is bezoek in Slingedael van harte welkom. We vragen u als bezoeker wel van te voren een afspraak te maken en zich te houden aan de hygiëneregels. Zo zorgen we met elkaar voor fijne en veilige bezoekmomenten. U kunt hier een afspraak inplannen.

Slingedael

Slinge 901, 3086 EZ, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.