Activiteiten en gezelligheid

activiteit
gezelligheid
dagbesteding
specialiteit

Activiteiten en gezelligheid

Huiselijkheid en gezelligheid met herkenbare bezigheden en veel ruimte voor ontmoeting. Dat vinden we belangrijk in Slingedael!

Het Hofplein op de begane grond is ons centrale plein voor ontmoeting en ontspanning. Hier kunnen onze bewoners meedoen aan activiteiten of optredens bezoeken. Rond het plein zijn verschillende voorzieningen. Denk aan een winkel en een koffiecorner waar u iets lekkers kunt eten en drinken. Slingedael beschikt ook over een tuin die op een gezellige, uitnodigende manier ingericht is.

Bewoners kunnen zich aansluiten bij één van de vele verenigingen van Slingedael die past bij hun interesses en mogelijkheden, deelnemen aan muziek- of creatieve therapie of bewegen in de fitnesszaal. Slingedael beschikt over SilverFit, een fitness-systeem met computersimulaties van bijvoorbeeld een plek buiten, waardoor het lijkt alsof bewoners daadwerkelijk buiten aan het trainen zijn. Slingedael heeft ook een duofiets, waarmee bewoners met begeleiding buiten kunnen fietsen.

Bewoners van Slingedael kunnen deelnemen aan de arbeidsmatige dagbesteding die is ondergebracht in locatie Tussendael, onderdeel van korsakovcentrum Slingedael.

Familie en vrienden van bewoners zijn altijd van harte welkom!

Slingedael

Slinge 901, 3086 EZ, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.