“Ik ben als leerling verzorgende begonnen bij Lelie zorggroep en steeds gestimuleerd om me te blijven ontwikkelen. Dat waardeer ik echt aan het werken hier. Nu volg ik de opleiding tot verpleegkundige maar na mijn diploma tot verzorgende heb ik al veel bijscholingen gevolgd. Het leuke is dat je die direct kunt toepassen in je werk in de zorg. Je krijgt grotere verantwoordelijkheden. Dat maakt het werk uitdagend.

Lelie zorggroep is een fijne organisatie om voor te werken. Ik werk hier samen met een hechte club collega's, dat zie je terug in de manier waarop we voor onze cliënten zorgen. Daarnaast vind ik het fijn dat bij Lelie zorggroep iedereen wordt geaccepteerd om wie hij is. Ik ben christen, maar ook mensen die niet christelijk zijn, zijn hier welkom. Omdat we samen liefdevolle zorg willen geven voor onze cliënten.

In Slingedael werken we met cliënten met de alcoholaandoening Korsakov. Dat we vanuit de christelijke barmhartigheid hier mogen zorgen voor een niet alledaagse patiëntengroep, een vergeten deel van de samenleving, dat vind ik mooi. Ook al ben ik inmiddels verhuisd en woon ik verder van mijn werk, ik zou niet ergens anders willen werken.”

Mariëlle Mastenbroek
Verpleegkundige in opleiding

Wil jij, net als Mariëlle ook een uitdagende baan bij Lelie zorggroep? Klik dan hier voor onze vacatures.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.