Dichtbij in het nieuwste Lelie magazine

Dichtbij in het nieuwste Lelie magazine

Dichtbij in het nieuwste Lelie magazine

Als mensen zich openstellen voor elkaar, geeft dat kleur aan de dag van onze cliënten en medewerkers. Daarom is er in het nieuwste Lelie magazine, dat deze week verschijnt, veel aandacht voor het thema ‘Dichtbij’.
In dit tiende Lelie magazine vertelt Joost Zielstra (sinds mei 2018 een van de bestuurders bij Lelie zorggroep) openhartig hoe hij leert van cliënten, door dichtbij hen te zijn. We gingen langs bij een 80-jarig echtpaar, van wie de een in een van onze zorghuizen woont en de ander haar twee keer per dag liefdevol bezoekt. En we spraken een verzorgende die haar cliënten graag een knuffel geeft. Over dichtbij-zijn gesproken! GZ-psycholoog Lenie Vermeer legt uit dat dichtbij-zijn bij mensen met dementie een basisbehoefte is. En de dagelijkse maaltijd in een gezin: hoe houden we die gezellig? Een van de hulpverleners van Agathos geeft tips en voorbeelden.
Daarnaast laten we in het Lelie magazine zien hoe we als Lelie zorggroep graag dichtbij zijn in de wijk, door zo goed mogelijk met elkaar en andere zorg- en welzijnsaanbieders samen te werken.
Prikkelend is de vraag voor alle lezers: hoe kan ik vandaag (en morgen) dichtbij zijn voor de mensen om mij heen?

Gratis
Het Lelie magazine is gedrukt in een oplage van 16.000 exemplaren en wordt verspreid onder cliënten, vrijwilligers, medewerkers, relaties en iedereen die geïnteresseerd is in zorg en hulpverlening. Dit tiende Lelie magazine wordt vanaf half december verstuurd of persoonlijk uitgereikt.
Het is gratis aan te vragen of digitaal te lezen via leliezorggroep.nl/magazine.

Lezersonderzoek
De redactie is erg benieuwd wat de lezers van het Lelie magazine vinden. Via leliezorggroep.nl/lezersonderzoek kunnen zij een aantal vragen beantwoorden en daarmee kans maken op een boekenbon.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.