Vrijwilligersproeverij

Vrijwilligersproeverij

Vrijwilligersproeverij

Vrijwilligerswerk gaan doen is een stap. Soms wil je ergens eerst gaan kijken wat het is voordat je zeker weet: "Dit is iets voor mij!". In de derde Campagneweek van het NOV ( Jaar van de Vrijwilliger 2021) die van maandag 13 september tot zaterdag 19 september is wil het NOV dat mensen hun vrijwilligerskracht ontdekken. De oproep is dus ga gewoon ergens kijken. Deze oproep hebben we vormgegeven met aantal organisaties in Hoogvliet d.m.v. een filmpje https://www.youtube.com/watch?v=8mzfxefWlwU  Bekijk het eens.

Dit zijn een viertal organisaties. In Hoogvliet zijn er nog meer die ook bekend zijn in ons Netwerk. Dock helpt je graag hen te vinden. Verder kan je op https://www.zorgzaam010.nl/vrijwilligersproeverij kijken wat er allemaal te proeven is. Er is op deze pagina ook een test beschikbaar als je niet weet wat je kan gaan doen. Door enkele vragen kom je er achter wat voor soort vrijwilligerswerk bij jouw past.

In Siloam organiseren we een speeddate om mensen over de drempel te helpen. Dit is een georganiseerd moment om kennis te maken met onze bewoners. Dus kom kijken. Kan u niet op maandag 13 september  om 14.30 uur maak dan een ander moment een afspraak met Marijke van Zuilen 06-13644491. Je mag altijd een keer komen om  te proeven. Ook in Westerstein is dit mogelijk. Wie weet is een een onderlinge klik, zo niet dan mogelijk kan ik je advies geven over waar je wel die juiste match zou kunnen vinden. Je bent van harte welkom.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.