Nl doet

Nl doet

Nl doet

Op 11 maart was NL doet in Siloam.

Wat is Nl doet?

NL doet is een landelijk evenement waarmee lokaal vrijwilligerswerk wordt gepromoot en waarbij gemakkelijk kan worden aangesloten. Het is ook een laagdrempelige manier om als gemeentelijke organisatie te starten met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen of om te laten zien wat de gemeente al op dat terrein doet.

Van het Hoornbeek College kwamen in Siloam deze keer vrijwilligers helpen. Daarnaast waren er van het bedrijf CGI ook mensen die een keer iets anders deden dan zich bezig houden met de financiële administratie. Ze hebben geholpen om het balkon van de afdeling Maashaven op te fleuren met ook het terras van de afdeling Rijnhaven. Er is ook een groep vrijwilligers gaan wandelen met bewoners. Het was gelukkig mooi weer.  In de middag  werd in de ontmoetingsruimte een Oud Hollandse spel middag georganiseerd voor de bewoners. Dus een dag om nog lang over na te praten. Met ook heerlijke poffertjes. 

Dank gaat uit naar leerlingen van het Hoorneek College en de medewerkers van CGI die geholpen hebben. Ook VD Spelt Flowers die om geholpen heeft met de plantjes voor in de tuin. De vrijwilligers hebben even geproefd aan vrijwilligerswerk. Hopelijk gaan zij met deze ervaring op zak, in de toekomst vrijwilligerswerk doen of inspireren zijn anderen om dit te gaan doen.

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 263 03 33

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.