Zorgbed in de wijk

Pniël
Pniël slaapkamer
Pniël huiskamer
Pniël tuin
Pniël restaurant

Zorgbed in de wijk

U woont thuis en hebt tijdelijk extra zorg nodig, waardoor u een periode niet in uw eigen woning kunt blijven. Dan is het fijn wanneer er zorg met verblijf voor u beschikbaar is in de buurt. Als u in Kralingen - Crooswijk woont, dan kan uw huisarts u verwijzen naar het zorgbed in de wijk in onze locatie Pniël. Hiervoor hebben wij zes plaatsen gereserveerd die samen een kleinschalige afdeling voor tijdelijk verblijf vormen.

Hoe wij te werk gaan

Gedurende uw verblijf biedt Lelie zorggroep de benodigde persoonlijke verpleging en verzorging. Uw eigen huisarts blijft gewoon bij uw zorg betrokken. U kunt gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer en alle overige faciliteiten zoals de tuinen en het restaurant.

We bieden tijdens uw verblijf alleen laagcomplexe zorg. Als u naast verpleging en verzorging ook behandeling nodig hebt, dan komt u in aanmerking voor ons revalidatie-aanbod.

Kosten en verwijzing

Omdat Zorgbed in de wijk een gezamenlijk initiatief is van de huisartsen in Kralingen - Crooswijk en Lelie zorggroep, zijn de bedden gereserveerd voor patiënten van deze huisartsen. Woont u buiten het postcodegebied 3031, 3034, 3061-3063 dan verwijzen wij u naar onze overige voorzieningen voor tijdelijk verblijf.

De kosten voor kortdurend verblijf worden vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Dat betekent dat uw eigen risico van toepassing is.

Contactgegevens

Voor een doorverwijzing naar het Zorgbed in de wijk, neemt u contact op met uw eigen huisarts. Die beschikt over een app waarmee hij u kan doorverwijzen naar deze vorm van tijdelijk verblijf. In deze app wordt voortdurend bijgehouden of -en hoeveel bedden er beschikbaar zijn. Heeft u vragen over het Zorgbed in de wijk die de huisarts niet kan beantwoorden? Bel dan met ons zorgadviesbureau: (010) 27 26 430 of mail naar zorgadviesbureauwzw@leliezorggroep.nl.

Bent u huisarts, dan vindt u hier meer informatie over de werking van Zorgbed in de wijk.

 

 

 

Pniël

Oudedijk 15, 3062 AB, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.