Werkzaamheden voor vestiging polikliniek in verpleeghuis Pniël in volle gang

Werkzaamheden voor vestiging polikliniek in verpleeghuis Pniël in volle gang

Werkzaamheden voor vestiging polikliniek in verpleeghuis Pniël in volle gang

In Pniël zijn de werkzaamheden in volle gang om een polikliniek op de begane grond te vestigen. Deze nieuwe polikliniek komt in de plaats van een deel van de Havenpolikliniek in het centrum.

Begin dit jaar maakten het IJsselland Ziekenhuis en Lelie zorggroep al bekend dat in Pniël een polikliniek wordt gevestigd. Aanleiding is de aanstaande sluiting van de huidige Havenpolikliniek in het centrum. De hier gevestigde poli’s van het IJsselland Ziekenhuis komen straks dicht hier in de buurt voor de lezers van de Ster van Kralingen.
In verpleeghuis Pniël van Lelie zorggroep wordt momenteel ruimte gemaakt op de begane grond. Door efficiënter gebruik te maken het pand kunnen ruime gespreksruimtes en behandelkamers voor de nieuwe polikliniek worden gecreëerd. Daarnaast komt er in Pniël ook een volledige radiologie afdeling waar röntgenfoto’s, echo’s, CT scans en een MRI gemaakt kunnen worden.

Alleen inpandige verbouwing

De verbouwing vindt alleen inpandig plaats. Hierbij wordt vanzelfsprekend geprobeerd om eventuele overlast voor de buren zoveel mogelijk te voorkomen.
Volgens planning zullen de poliklinieken van het IJsselland Ziekenhuis medio januari 2021 openen. Huidige patiënten van het ziekenhuis worden hier nu al over geïnformeerd.

Contact

Heeft u vragen over vestiging van de poliklinieken in Pniël? Mail deze dan naar communicatie@ysl.nl. Voor vragen aan Pniël kunt u terecht op onze contactpagina. In de volgende editie van de Ster van Kralingen kunt u meer lezen over de samenwerking van het ziekenhuis en Lelie zorggroep in Kralingen en welke voordelen dit voor u als wijkbewoner kan bieden.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 272 64 44

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.