“Samen het Wilhelmus zingen, die komt in mijn top-10!”

“Samen het Wilhelmus zingen, die komt in mijn top-10!”

“Samen het Wilhelmus zingen, die komt in mijn top-10!”

Margit Kleiker is teamleider van de dagbesteding en vertelt over haar ervaringen rondom het coronavirus wat uitbrak in verpleeghuis Pniël. Ze is een van de acht collega’s die voor een speciale editie van het Lelie magazine terugblikte op deze heftige periode. 

“TOP: Trots Op Pniël is een slogan die altijd al van toepassing was, maar nu helemaal! Omdat welzijnscoach Jessica vanwege haar zwangerschap niet op de locatie mocht komen, heb ik haar vanuit Pniël geholpen. Samen met de collega’s zijn we optredens gaan regelen in de prachtige tuin van Pniël. Artiesten boeken, affiches maken, afdelingen informeren. Prachtig! We hebben van alles langs zien komen. Van trompetten op paasmorgen tot een dansgroep in de voorjaarszon. Hoogtepunt voor mij was het gezamenlijk Wilhelmus zingen op Koningsdag met overal cliënten en collega’s op de balkons. Dat staat voor mij in de top-10 mooiste werkervaringen ooit.”

Dit verhaal komt uit het digitale magazine ‘Lelie in coronatijd’ waarin we als organisatie terugblikken op onze zorg-en hulpverlening in de beginperiode van de coronacrisis. Klik hier om het hele magazine te downloaden.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.