Nieuwe zorgwinkel Pniël feestelijk geopend

Nieuwe zorgwinkel Pniël feestelijk geopend

Nieuwe zorgwinkel Pniël feestelijk geopend

Afgelopen woensdag heeft Sven de Langen, wethouder Volksgezondheid, Zorg, Ouderen en Sport van de gemeente Rotterdam, onze nieuwe zorgwinkel Pniël aan de Oudedijk in Kralingen geopend. Dat deed hij op innovatieve wijze, namelijk met een sleutel die hij uit een zogenaamde smart kluis haalde. Als dank daarvoor ontving de wethouder een speciale flessenopener, een van de hulpmiddelen die in de nieuwe zorgwinkel te koop is. 

Over de zorgwinkel
In zorgwinkel Pniël kan jong en oud terecht met vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Wij kennen de wijk, de organisaties die er actief zijn en we zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een kopje koffie of thee nemen we de tijd om vragen te beantwoorden of advies te geven. Wekelijks houden onze behandelaren spreekuur.

Hulpmiddelen
De zorgwinkel heeft een scala aan hulpmiddelen te leen, te huur en te koop. Hulpmiddelen die door ergo- en fysiotherapeuten worden aanbevolen, zoals krukken, rollators, beugels en toilet- en bedverhogers. Maar ook middelen voor mensen die slechtziend zijn, zoals taststokken en leeshulpmiddelen. Verder hebben we producten voor aanstaande en jonge ouders, zoals tepelbeschermers, melkzakjes om moedermelk in te vriezen en kolfapparaten.

Als u in de buurt bent, kom dan gerust eens een kijkje nemen. Zorgwinkel Pniël is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!

Lees ook het artikel over de opening in De Ster van Kralingen.

Adres
Zorgwinkel Pniël
Oudedijk 15
3062 AB Rotterdam
T (010) 27 26 407
E info@leliezorggroep.nl 
W www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkelpniel

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.