Een middag schilderen op Westerstein

Een middag schilderen op Westerstein

Een middag schilderen op Westerstein

Op onze locatie Westerstein hebben de bewoners met elkaar een mooi schilderij gemaakt.  Onder begeleiding van beeldend kunstenaar Martine Kolmeijer werd meer dan 2 uur geconcentreerd gewerkt aan het kunstwerk. Nadat Martine Kolmeijer het doek had gespannen en de lijnen had uitgezet, gingen de bewoners aan de slag om het doek in te kleuren. Het resultaat: een prachtig kleurrijk schilderij, voor bewoners, door bewoners.

De bewoners vonden het een hele leuke middag. Een mevrouw kon nu niet meer zo goed zien en fijn handwerken, zij had vroeger altijd gehaakt en gebreid en hield erg van kleur. Deze middag was zij niet bij het doek weg te krijgen. Een dame die zelf altijd geschilderd had, wilde niet meedoen en vond het maar niks, heel lelijk, want de lieveheersbeestjes waren 'raar groot' en ze zou het doek zo in de Maas kiepen. Maar ze heeft er toch de hele tijd bij gezeten en naar zitten kijken. Een andere mevrouw dacht dat ze het schilderen niet zou kunnen, maar haar dochter moedigde haar aan en ze ging uiteindelijk behoorlijk voortvarend met de verf in de weer.

Kijk zelf ↑ naar het resultaat van een middag schilderen op Westerstein.

Deze creatieve middag is mogelijk gemaakt door de Vrienden van Westerstein

Wilt u de Vrienden van Westerstein steunen met een donatie zodat zij meer mogelijk kunnen maken voor onze bewoners?

  • Naam: Stichting Chaverim
  • Onder vermelding van: Vrienden van Westerstein
  • Rekeningnummer: NL54 RABO 0356 3318 81
  • RSIN nummer: 811135354
  • Telefoonnummer: 0900 22 44 777

 Vrienden van Westerstein is onderdeel van Stichting Chaverim. Stichting Chaverim en Vrienden van Lelie zorggroep zetten zich beide in voor zorg met nét dat beetje extra.

 

 

 

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.