Bezoek de comfortwoning in wooncentrum Helga (Prins Alexander)!

Bezoek de comfortwoning in wooncentrum Helga (Prins Alexander)!

Bezoek de comfortwoning in wooncentrum Helga (Prins Alexander)!

Met de Comfortwoning in Prins Alexander maken bezoekers kennis met (technologische) oplossingen aan huis, waardoor langer zelfstandig thuis wonen mogelijk wordt gemaakt. Alle producten zijn ingedeeld in de categorieën: veiligheid, hygiëne, gemak en welzijn. De Comfortwoning Prins Alexander is opgezet door Buurtwerk in samenwerking met Zorg van Nu, Wooncompas en de Lelie zorggroep.

Wat houdt de Comfortwoning precies in?

Het inrichten van een veilige en gezellige thuisomgeving met de juiste ondersteuning is een flinke uitdaging. In een Comfortwoning worden de opties die (langer en veiliger) thuis wonen mogelijk maken gedemonstreerd in een herkenbare, compleet ingerichte woning. Denk bijvoorbeeld aan een Memory Lane, een touchscreen dat fungeert als digitale fotolijst, maar waarmee ook heel gemakkelijk contact gelegd kan worden met een hulpverlener. Maar er zijn niet alleen fancy snufjes. De Comfortwoning laat juist ook veel eenvoudige oplossingen zien. Zoals een sokkenaantrekker en een voorraadbus die je met één hand kan openen. En speelkaarten met extra grote cijfers, waardoor ze beter leesbaar zijn voor oudere mensen. Veel producten waarvan je zegt: “dat is handig, nooit aan gedacht!” Allemaal (technologische) oplossingen en innovaties die op een constructieve manier kunnen bijdragen aan de veranderende situatie in de toekomst.

Bezoek de Comfortwoning

De Comfortwoning Prins Alexander is geopend voor bezichtigingen van belangstellenden. Onze vrijwilligers leiden u met plezier rond door de woning. Hier komt u alles te weten over de gedemonstreerde (eHealth-)voorzieningen.

Comfortwoning Prins Alexander
Wooncentrum Helga
Hendrick Staetsweg 17
3067 VM Rotterdam

Openingstijden
Om een afspraak te maken voor een bezichtiging kunt u maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 tot 16.00 uur bellen naar 06 58 90 35 07 of maak gebruik van het afspraken formulier dat u kunt vinden op de website: www.comfortwoning.com. Er is plaats voor maximaal 2 personen per rondleiding.

Reacties

Uw reactie

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.