Voor mantelzorgers

Slaapkamer

Voor mantelzorgers

Uw dierbare toevertrouwen aan de zorg in een hospice is een grote stap. Voor uw dierbare, maar ook voor u als mantelzorger. Uw betrokkenheid blijft, maar uw rol verandert. Als De Regenboog willen wij u zo goed mogelijk ondersteunen. Ook betrekken wij u graag bij de zorg. U weet immers als geen ander wat uw naaste nodig heeft.

Contact over de zorg voor uw dierbare

Daarom betrekken wij u, als u wilt, al vanaf het eerste moment bij de zorg. Om meer te horen over het levensverhaal van uw naaste, zodat we onze zorg daarop aan kunnen passen. Ook bespreken we graag op welke wijze u als mantelzorger betrokken wilt zijn en blijven bij de zorg voor en het welzijn van uw naaste. De dienstdoende verzorgende/verpleegkundige is (samen met de andere disciplines van het team) verantwoordelijk voor de zorgverlening. Bij hen kunt u met uw vragen of opmerkingen terecht.

Aanvullende ondersteuning

Wilt u meer weten over het ondersteuningsaanbod van Lelie zorggroep? Kijk dan eens bij ons uitgebreide mantelzorgaanbod voor meer informatie.

Nazorg

Rouw doet veel met een mens, rouwarbeid is hard werken. Wij willen u daarbij graag ondersteunen in de vorm van rouwgespreksgroepen en kunstzinnige therapie.

De Regenboog

Oudedijk 11, 3062 AB, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 27 26 444

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.