Prezo keurmerk Hospicezorg

Spelletjes doen
activiteit
gezelligheid
dagbesteding
specialiteit

Prezo keurmerk Hospicezorg

November 2019 ontving Palliatief centrum De Regenboog de bevestiging dat de eindaudit, in september 2019 uitgevoerd, behaald was. De Regenboog behoudt het het keurmerk Prezo Hospicezorg.

Centraal binnen PREZO Hospicezorg staan cliënten en hun naasten. Hoe ervaren zij de woon- of leefsituatie? Hoe beleven zij hun situatie spiritueel, sociaal, fysiek en psychisch? Welke specifieke behoeftes hebben zij in de stervensfase? En welke behoeftes hebben naasten als het gaat om nazorg? PREZO kijkt naar de geleverde prestaties aan cliënten en hun naasten, en toetst of deze (voldoende) bijdragen aan de ervaringen van cliënten en naasten. Omdat kwaliteit uiteindelijk staat voor hún kwaliteit van leven en sterven. Andersom geldt dat deze ervaringen weer bijdragen aan het verbeteren van de prestaties.

PREZO Hospicezorg is in 2015 ontwikkeld door Perspekt in opdracht van de Associatie Hospicezorg Nederland (AHzN).

Met het PREZO keurmerk laten wij zien dat de cliënten tevreden zijn, dat De Regenboog prestaties vóór deze clënten structureel verbetert, dat wij verantwoorde zorg bieden en voldoen aan de branche gerelateerd eisen. Tevens dat we een verantwoord ondernemer zijn die voldoet aan de relevante wet- en regelgeving.

 

Als compliment hoorden we van de auditors de hoge kwaliteit van zorg aan cliënten en naasten, het goede vrijwilligersbeleid, de fijne en warme sfeer in huis en de vele ontwikkelingen die het hele team doormaakt.

Een van de adviezen was het zichtbaar maken van de expertise over palliatieve zorg in huis.

We zijn blij en trots met dit keurmerk! 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 27 26 444

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.