Zorgwinkel | Lelie zorggroep wzw

Zorgwinkel de kleine Burcht 1

Zorgwinkel de Kleine Burcht

In zorgwinkel De kleine Burcht kunt u terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen, het consultatiebureau voor ouderen en mantelzorgers en onze maaltijdenservice.

Lenen, huren en kopen van hulpmiddelen

In De kleine Burcht kunt u terecht voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen, rollators en bedverhogers. Kortom: alles wat de ergotherapeut en fysiotherapeut u aan hulpmiddelen adviseren. Loop vrijblijvend binnen of neem telefonisch contact met ons op.

Huren
Het huren van krukken, rollators en looprekken wordt niet meer door uw zorgverzekeraar vergoed. De huurtarieven die wij hanteren, zijn als volgt: 

  • Krukken: €7,50 per week
  • Rollator: €14,00 per week (voor de eerste twee weken), daarna €2 per dag. Mocht u na vier weken een nieuwe rollator kopen, dan vervalt de huur.
  • Looprek: €7,50 per week

Bij aanvang van de huur betaalt u €40 borg (contant). Let op: wij hebben geen contant geld in de winkel. Wilt u de borg daarom gepast meenemen? Deze krijgt u retour bij het inleveren van het gehuurde materiaal. Het bedrag van de huur moet wel gepind worden.

Let op: als u iets leent van de Vegro, kunt u het alleen bij ons inleveren als u het ook bij ons heeft opgehaald.

Maaltijdservice

Maak kennis met de maaltijdservice via zorgwinkel De kleine Burcht. Soms komt koken er gewoon niet van; u heeft een drukke dag, u bent laat thuis, u bent niet in staat zelf te koken of uw mantelzorger is op vakantie. En toch wilt u graag vers, gevarieerd en lekker eten. Voor die momenten zijn er de verse en gevarieerde gerechten van Lelie zorggroep. Wilt u meer informatie over de maaltijdservice? Kom dan langs in de winkel of neem telefonisch contact op.


Adres, contactgegevens en openingstijden

Zorgwinkel De kleine Burcht
Duikerstraat 3
3067 CG Rotterdam
T (010) 45 58 331
E zorgwinkel@leliezorggroep.nl

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2073535

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.