Zorg in De Burcht

Buitenkant 2
Sporten
Kapsalon
Slaapkamer
Meneer en mevrouw 2
Meneer en mevrouw
Keuken
Buitenkant
Restaurant 2
Restaurant

Zorg in De Burcht

In De Burcht bieden wij u een veilige, vertrouwde plek. In het menu hiernaast kunt u lezen over ons aanbod op deze locatie. Hieronder vertellen we over de werkwijze en bijzonderheden van De Burcht. 

Kleinschalige verpleeghuiszorg

U woont met acht of negen andere bewoners in kleine groepen. U beschikt over een eigen appartement. Per woongroep is er een gezamenlijke huiskamer/eetkeuken waar u kunt eten, koffie drinken, tv kijken of een spelletje kunt doen. U ontmoet er anderen. Zo kunt u zoveel als mogelijk wonen en leven zoals thuis. De benodigde zorg, ondersteuning en behandeling is in handen van een vast zorgteam.

Dagbehandeling en kortdurend verblijf

Woont u in de buurt en wilt u wat structuur en gezelligheid dan kunt u zeven dagen per week terecht voor dagbehandeling. Kunt u tijdelijk niet thuis wonen, bijvoorbeeld als uw mantelzorger met vakantie gaat, of na een lichte ingreep in het ziekenhuis dan hebben we twee plaatsen voor kortdurend verblijf.

Seniorenappartementen met Zorg Thuis en Volledig Pakket Thuis

Op de bovenste vier etages van De Burcht verhuurt woningcorporatie SOR seniorenappartementen met twee of drie kamers. Zo nodig biedt De Burcht zorg aan huis (Thuiszorg) en bij intensieve zorg kunt u gebruik maken van Volledig Pakket Thuis (scheiding wonen/zorg). Ook wijkbewoners kunnen vanuit De Burcht thuiszorg, Volledig Pakket Thuis of maaltijden aan huis krijgen.

Geestelijke verzorging

Het verblijf in een verzorgings- of verpleeghuis is een periode waarin levens- en zingevingsvragen naar boven komen. Vanuit onze christelijke visie op zorg, vinden wij het belangrijk dat wij onze bewoners hierbij waar mogelijk en gewenst ondersteunen. Onze geestelijk verzorgers bieden een luisterend oor en begeleiding. Dat doen zij voor alle bewoners van onze locaties, ongeacht hun levensovertuiging. Lees meer over hoe wij vorm geven aan geestelijke verzorging op onze locaties.

De Burcht

Van Moorselplaats 1, 3067 SH, Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2073535

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.