Personenalarmering

alarmering

Personenalarmering

Met veilige toegang tot uw woning kunt u als cliënt van Lelie zorggroep nog zo lang mogelijk thuis blijven wonen, als u niet meer zo goed ter been bent. Medewerkers van bijvoorbeeld de thuiszorg en maaltijdservice kunnen dan uw woning binnen zonder dat u naar de deur hoeft te lopen.

Wij bieden in Rotterdam ook alarmeringsopvolging: als u onwel wordt, meldt u dit met één druk op de knop die u bij zich draagt. U weet dan zeker dat er hulp onderweg is. Zo voelt u zich een stuk veiliger in uw eigen vertrouwde omgeving.

Hoe wij te werk gaan

Veilige toegang

Wij werken met de zogenaamde Clavisio Smart sleutelkluis. Deze heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKW) en is het enige product in de categorie sleutelkluizen dat de hoogste kwalificatie heeft gehaald: SKG*** (extra zwaar inbraak-werend).

Hoe de kluis werkt, ziet u in het filmpje Veilig wonen met de SMART-kluis. U kunt er ook over lezen in deze flyer.

Alarmeringsopvolging

Veilige toegang tot uw woning kunt u in Rotterdam combineren met alarmeringsopvolging. Als u alarm maakt, is onze medewerker binnen 30 minuten bij u om u te helpen. Bekijk het filmpje Alarmering bij Lelie zorggroep en lees het interview met een van onze collega's.

Meer informatie vindt u ook in deze flyer.

Kosten

Persoonsalarmering zit in de basisverzekering. U moet een verklaring van uw huisarts hebben, waarin staat dat u persoonsalarmering nodig heeft. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

In sommige situaties vergoedt de gemeente een deel van de kosten. Zie bijvoorbeeld de website van de gemeente Rotterdam voor meer informatie (onder 'Alarmeringsapparatuur').  

Voor een indicatie van de kosten voor uw persoonlijke situatie adviseren wij u om contact met het aanspreekpunt van het team op te nemen.

Beschikbaarheid

Veilige toegang en alarmeringsopvolging zijn beschikbaar in heel Rotterdam. U kunt veilige toegang en/of alarmeringsopvolging zelf aanvragen bij Secuvita via het aanvraagformulier.

Contact

Bent u geïnteresseerd in veilige toegang en/of alarmeringsopvolging van Lelie zorggroep? Neem contact op met uw aanspreekpunt van het team. Bent u een nieuwe cliënt? Neem dan contact op via 0900 22 44 777.

Atrium

charloisse lagedijk 951, 3084 LD Rotterdam

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.