Kinderen van KDV Dribbel versieren kaarten voor de bewoners van Atrium

Kinderen van KDV Dribbel versieren kaarten voor de bewoners van Atrium

Kinderen van KDV Dribbel versieren kaarten voor de bewoners van Atrium

De kinderen van kinderdagverblijf Dribbel hebben 80 kaarten versierd voor de bewoners van zorgcentrum Atrium. De actie was een initiatief van Lelie zorggroep, waar Atrium onderdeel van is, in het kader van de week tegen eenzaamheid. In deze week wordt er landelijk extra aandacht besteed aan eenzaamheid.

De kinderen van Dribbel gingen enthousiast en ijverig aan de slag met het versieren van de kaarten. Het resultaat was prachtig! Daarbij maakten de juffen nog een smakelijke attentie voor de bewoners van Atrium. Wat een verwennerij! De kaartjes van de kinderen en de attentie van de juffen werden enthousiast in ontvangst genomen.

Bijna de helft van de ouderen in Nederland voelt zich eenzaam, maar ook bijna de helft van de jongeren voelt zich regelmatig eenzaam. Wat eenzaamheid is, hoe het voelt en wat het met je doet is voor iedereen anders. Mensen die zichzelf regelmatig eenzaam voelen verwijzen we graag naar de website www.stopeenzaamheidzelf.nl. Een initiatief van Agathos ambulante hulpverlening (onderdeel van Lelie zorggroep) in samenwerking met de NPV en HiP.

 

            

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2065700

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.