Werken | Lelie zorggroep wzw

Zorg en Welzijn locaties

Teamleider

Afdelingsinformatie

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in het grootste deel van Nederland. We bundelen de krachten van Agathos (thuiszorg en ambulante hulpverlening), Curadomi (thuiszorg) en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (verzorgings- en verpleeghuizen). Dagelijks bieden we met bijna 3100 medewerkers en 800 vrijwilligers een compleet pakket aan zorg, ondersteuning en hulpverlening. In ons werk staat de zorg voor onze cliënten en hun mantelzorgers centraal. Dat doen we met hart en ziel, vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Korsakovcentrum Slingedael vormt met de locaties Slingedael en Tussendael een specialistisch expertisecentrum voor diagnostiek, observatie en verblijf van cliënten met het syndroom van Korsakov. Het is een Topcare centrum dat leidend is op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en vernieuwing.

Toe aan een nieuwe uitdaging ?
Altijd al iets willen betekenen voor de kwetsbare mensen in onze maatschappij?

Korsakovcentrum Slingedael zoekt voor locatie Tussendael een:

Teamleider

32 uur per week
Plaats: Rotterdam-Zuid

Dit is wat je gaat doen

Als teamleider van de Opname unit, Dagbehandeling en Korsakov Begeleiding Thuis, (bege)leid, faciliteer en coach je de teams bij de uitoefening van werkzaamheden en de implementatie en uitvoering van (team-) en kwaliteitsbeleid.

In samenwerking met praktijkopleider, praktijk verpleegkundig ouderenzorg en sociaal pedagogisch hulpverlener adviseer en ondersteun je de medewerkers. Je behartigt de teambelangen, gericht op kwaliteit van zorg en veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor de werkprocessen van de teams, binnen de kaders van gezonde bedrijfsvoering. Jij daagt het team uit tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Tevens lever je een bijdrage aan een constructieve en zichtbare verbetering van de kwaliteit en continuïteit van multidisciplinaire zorgverlening.

Dit verwachten wij van jou

Je bent een ondernemer en innovator. Als leidinggevende ben je in het bezit is van een diploma Verpleegkundige (niveau 4/5). Liefst met aantoonbare ervaring in de psychiatrie. Je hebt een managementopleiding gevolgd en beschik je over een aantal jaar managementervaring in een verpleeghuis. Je bent BIG bevoegd.

Je bent in staat om te kunnen switchen tussen coachen en aansturen van medewerkers. Je bent een persoon die goed kan samenwerken met de andere disciplines.

Je bent positief, enthousiast, collegiaal en je weet medewerkers te motiveren. Je bent gericht op onderlinge en open communicatie. In deze functie is het belangrijk dat je stressbestendig, stabiel, flexibel en daadkrachtig bent en goed kunt luisteren.

Leliezorggroep werkt vanuit de kernwaarden: Acceptatie, Bewogenheid, Eerlijkheid, Liefde, Moed, Nederigheid, Volharding en Vreugde.
De missie van onze organisatie is dat in Christus' liefde iedereen meetelt. Je onderschrijft de missie, visie en identiteit van Lelie zorggroep.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn, het opvragen van een referentie, een daagje meelopen en (eventueel) afnemen van een assessment maken onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Dit mag je van ons verwachten

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lidy Bezemer, Manager Korsakov, bereikbaar via telefoonnummer 010-2931555.

Sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze functie is zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten genieten voorrang.
De sollicitatie gesprekken zijn gepland in de ochtend van 11 mei.

Reageer op deze vacature

Hoe solliciteer ik

  • bekijk de vacature
  • vul je gegevens in
  • upload je CV en sollicitatiebrief
  • verzend het sollicitatieformulier

Indien je gegevens in goede orde zijn ontvangen ontvang je snel een ontvangstbevestiging.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.