Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (niveau 3)

Zorg en Welzijn locaties

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (niveau 3)

Afdelingsinformatie

Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in het grootste deel van Nederland. We bundelen de krachten van Agathos (thuiszorg en ambulante hulpverlening), Curadomi (thuiszorg) en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (verzorgingshuis en verpleeghuizen). Dagelijks bieden we met bijna 3100 medewerkers en 800 vrijwilligers een compleet pakket aan zorg, ondersteuning en hulpverlening. In ons werk staat de zorg voor onze cliënten en hun mantelzorgers centraal. Dat doen we met hart en ziel, vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Pniël ligt in het hart van Kralingen, dicht bij openbaar vervoer, het Kralingse Bos, winkels en de Hoflaankerk. Pniël biedt zorg, (dag)behandeling, verpleging en ondersteuning aan eigen bewoners en aan wijkbewoners.

Voor afdeling het Anker (revalidatie en somatiek) zoeken wij een:

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (niveau 3)

24 - 36 uur per week
Plaats: Rotterdam-Kralingen

Dit is wat je gaat doen

Als EVV’er coördineer je het zorgproces van cliënten door het opstellen, evalueren en eventueel bijstellen van het zorgplan, dit in overeenstemming met de cliënt of diens contactpersoon. Je bevordert en bewaakt de multidisciplinaire uitvoering van het overeengekomen zorgplan en je geeft in een team van verzorgenden en helpenden zorg en begeleiding aan de cliënten. Daarnaast lever je een actieve bijdrage in het optimaliseren van het welzijn van de cliënt.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG (niveau 3) en je hebt een aanvullende opleiding EVV of bent bereid deze te halen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent proactief, creatief, flexibel. Je voelt je verantwoordelijk en zorgt voor gastvrijheid, vertrouwen en een veilig thuis voor cliënten.

Als persoon ben je zelfstandig, flexibel, reflectief op eigen handelen, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief vaardig. Daarnaast beschik je over organisatietalent en bewustzijn en straal je rust uit. Je bent benaderbaar, intrinsiek betrokken en beschikt over een groot portie empatisch vermogen. Tenslotte zijn een positieve instelling, humor en vanzelfsprekend ook integriteit en betrouwbaarheid van groot belang.

Wij vinden het belangrijk dat je actief mede inhoud geeft aan de protestants-christelijke identiteit van de organisatie.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

Dit mag je van ons verwachten

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingedeeld in FWG 40.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjo Boer, teamcoach, bereikbaar via telefoonnummer 010-2726444.

Sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze functie is zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten genieten voorrang.

Reageer op deze vacature

Hoe solliciteer ik

  • bekijk de vacature
  • vul je gegevens in
  • upload je CV en sollicitatiebrief
  • verzend het sollicitatieformulier

Indien je gegevens in goede orde zijn ontvangen ontvang je snel een ontvangstbevestiging.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.