Vacatures | Lelie zorggroep wzw

Zorg en Welzijn locaties

Geestelijk verzorger (protestants)

Afdelingsinformatie

Wil je er zijn met je kennis, kunde en hart voor onze cliënten en hen begeleiden op het gebied van geloof en zingeving van het leven?

Vanwege uitbreiding van het aantal cliënten en het vertrek van een collega zoeken locaties De Burcht (Rotterdam-Alexander) en locatie Atrium (Rotterdam-Centrum) een:

Geestelijk verzorger (protestants)

16 - 20 uur per week
Plaats: Rotterdam

Dit is wat je gaat doen

Als geestelijk verzorger bied je geestelijke verzorging en bijstand aan cliënten en hun relaties. Bij de cliëntenzorg ligt het hoofdaccent van je werk. Ook ondersteun je medewerkers in het inhoud geven aan de individuele levensbeschouwing van de cliënt, gerelateerd aan de protestants-christelijke identiteit van de organisatie. De kaders hierbij zijn de behoefte van de cliënt en diens relaties, het (multidisciplinair) vastgestelde zorgplan en onze visie op wonen zorg en welzijn.
Tevens adviseer je het management (gevraagd en ongevraagd) over levensbeschouwelijke en ethische vraagstukken, en je stimuleert integratie van identiteitsaspecten in de ontwikkeling van de visie op zorg en welzijn.

De vacature is voor 16 tot 20 uur per week, voor Atrium 12 uur en De Burcht 4 tot 8 uur per week.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde opleiding tot geestelijk verzorger op HBO of universitair niveau. Je hebt verder kennis van en inzicht in (en zo mogelijk ervaring met) de recente ontwikkelingen in de ouderen- en verpleeghuiszorg - waaronder het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg.

Je voelt je goed thuis in het midden van het (protestants-) christelijke gedachtengoed en de breedte van de kerkelijke wereld, waarbij je affiniteit hebt met de grootstedelijke context. Lidmaatschap van de Beroepsvereniging van geestelijk verzorgers (VGVZ) en registratie in het Kwaliteitsregister voor geestelijk verzorgers (SKGV) - of gelijkwaardig - zijn een pré.

Je bent ruimdenkend, open, communicatief en integer; alle cliënten kunnen bij je terecht. Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken. Je hebt empathisch vermogen, tact en geduld en bent in staat mensen te stimuleren en samen te binden. Je bent ook in staat (levensbeschouwelijke) bijeenkomsten/vieringen te leiden en groepsactiviteiten te organiseren. Je weet op een goede wijze samen te werken met andere disciplines en met vrijwilligers.
Je stemt je werk primair af met je naaste vakcollega (in locatie De Burcht), je maakt deel uit van de vakgroep GV van Lelie zorggroep en extern onderhoud je contact met de kerken en de wijkbewoners, de welzijnspartijen enz. in de omgeving van de locatie (Atrium, Rotterdam-centrum).

Wij vinden het belangrijk dat je actief mede inhoud geeft aan de protestants-christelijke identiteit van de organisatie, en je ziet het als een uitdaging deze handen en voeten te geven op de locaties.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het opvragen van een referentie maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Dit mag je van ons verwachten

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. De functie is ingedeeld in FWG 60. In eerste instantie krijg je een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hermie Hummel, geestelijk verzorger De Burcht, bereikbaar via telefoonnummer 010-207.35.35 of via 06-15.86.64.02. Ook kun je contact opnemen met Coby van Golden, manager Atrium via telefoonnummer 010-2065700.

Je kunt reageren tot en met 25 oktober 2017.
Sollicitaties zonder CV en motivatie worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze functie is zowel intern als extern uitgezet. Interne kandidaten genieten voorrang.

Wie zijn wij?
Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in het grootste deel van Nederland. We bundelen de krachten van Agathos (thuiszorg en ambulante hulpverlening), Curadomi (thuiszorg) en Lelie zorggroep wonen, zorg en welzijn (verzorgings- en verpleeghuizen).
Dagelijks bieden we met bijna 3.100 medewerkers en 800 vrijwilligers een compleet pakket aan zorg, ondersteuning en hulpverlening. In ons werk staat de zorg voor onze cliënten en hun mantelzorgers centraal. Dat doen we met hart en ziel, vanuit onze christelijke levensovertuiging.

Lelie Zorggroep wonen, zorg en welzijn heeft 10 verpleeg- en verzorgingshuizen in en rond Rotterdam.

Reageer op deze vacature

Hoe solliciteer ik

  • bekijk de vacature
  • vul je gegevens in
  • upload je CV en sollicitatiebrief
  • verzend het sollicitatieformulier

Indien je gegevens in goede orde zijn ontvangen ontvang je snel een ontvangstbevestiging.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.