Vacatures | Lelie zorggroep wzw

(Para) Medisch

Specialist Ouderengeneeskunde met ambitie!

Afdelingsinformatie

Wij zoeken een Specialist ouderengeneeskunde Rotterdam, die op termijn de functie van medisch adviseur voor Raad van Bestuur ambieert!

Specialist Ouderengeneeskunde met ambitie!

32 - 36 uur per week
Plaats: Rotterdam-Zuid

Dit is wat je gaat doen

Ben jij een daadkrachtige, creatieve specialist ouderengeneeskunde die graag de verdieping in wilt met Korsakov en kleinschalige PG zorg? Dan verwelkomt Lelie zorggroep je graag in hun gedreven team. BKV is in opdracht van Lelie zorggroep verantwoordelijk voor de werving en selectie van de juiste persoon. De vacature betreft een loondienst functie voor 32-36 uur per week, onbepaalde tijd.

Wereldwijd staat Lelie zorggroep de laatste vijf jaar in de top drie van de instellingen die het meest publiceren over Korsakov.

Lelie zorggroep biedt je als specialist ouderengeneeskunde een dynamische werkplek en afwisselende werkzaamheden in een omgeving waar veel ruimte is voor onderzoek en eigen ontwikkeling. Je biedt zorg aan een kwetsbare groep cliënten waar zowel aandacht is voor de lichamelijke kant als voor psychiatrische en cognitieve problemen. Je hebt nauwe contacten met ziekenhuizen, GGZ instellingen en huisartsen in de regio.

Als specialist ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van een betrokken en gemotiveerd team waar collegialiteit en persoonsgerichte zorg voorop staan. De vakgroep bestaat uit twee specialisten ouderengeneeskunde, drie basisartsen en een AIOS ouderengeneeskunde. Naast collega artsen werken er GZ-en neuropsychologen, SPH’ers, verzorgenden en verpleegkundigen naast alle paramedische disciplines. In hechte teams wordt er binnen een middelgrote organisatie kleinschalige complexe zorg geleverd.

Als specialist ouderengeneeskunde geef je actief inhoud aan de protestant-christelijke identiteit van deze zorginstelling.

Taken

Alle facetten in jouw werk als specialist ouderengeneeskunde komen aan de orde. Je werkt nauw samen met ervaren teamleiders, praktijkverpleegkundigen en goed opgeleide verpleegkundigen. Dit in een laagdrempelige fijne sfeer, op de locatie waar collega’s zeer bekwaam zijn in hun eigen vakgebied.

De komende vijf jaar ontwikkelt Lelie zorggroep zich naar een van de beste netwerkorganisaties in Nederland. De organisatie heeft reeds de stap gemaakt naar duaal leiderschap. Dit kan omdat de organisatiestructuur zo is ingericht bij Lelie zorggroep, maar vooral omdat alle medewerkers geselecteerd worden op gedrevenheid en nieuwsgierigheid wat beter kan in de zorg.

Je hebt de ruimte om zich de komende jaren te ontwikkelen tot medisch adviseur c.q. geneesheer directeur van de gehele Lelie zorggroep en BOPZ-arts van de locatie Slingedael en Tussendael. In de rol van BOPZ-arts vorm je in deze situatie duaal het management op de locatie samen met de manager van de locatie die integraal de verantwoordelijkheid draagt voor het reilen en zeilen op de locatie. Als medisch adviseur c.q. geneesheer directeur ben je verantwoordelijk voor de totale medische professie binnen Lelie zorggroep. Je geeft hierin gevraagd en ongevraagd advies aan de leiding van de organisatie. Je hebt tevens een belangrijke rol in het tot stand komen van het medisch ethische beleid van de zorggroep. Zowel in de beleidsvorming als in de implementatie vervul je een belangrijke brugfunctie tussen behandelinhoud en de organisatie van zorg.

Als specialist ouderengeneeskunde lever je directe zorg aan Korsakov cliënten en PG cliënten. Je werkt samen met medisch specialisten en je hebt een adviserende rol naar de huisartsen en andere zorginstellingen. Je streeft met het team hetzelfde doel na, het leveren van zorg op maat voor de cliënt. Je levert tevens een actieve bijdrage aan het professionele klimaat in de instelling wat tot uitdrukking komt in wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en coaching van de medewerkers.

De ANW diensten worden verdeeld in samenwerking met een andere zorginstelling in Rotterdam.

Dit verwachten wij van jou

Lelie zorggroep biedt je het volgende:

•Je komt in een bevlogen organisatie die ruimte biedt aan professionaliteit en identiteit.
•De locatie waar je werkzaam bent heeft het predicaat TopCare zorg en is onderdeel van het nationale Kenniscentrum voor Korsakov zorg. Deze professionele cultuur komt tot uitdrukking in het werkklimaat.
•Je kunt actief bijdragen aan de toekomst van de christelijke zorg door hierin een leidende positie in te nemen in zowel het geven van opleidingen als het delen en valoriseren van kennis en kunde.
•Je bent onderdeel van een ervaren multidisciplinair team waarbij je op professionele wijze ondersteund wordt.
•Je werkt in een instelling die een unieke positie heeft in de regio met name de opname/ observatie afdeling en samenwerking met andere zorginstellingen en collega’s in de 1e en 2e lijn.
•Je wordt gefaciliteerd in het meewerken aan wetenschappelijk onderzoek/ promotie traject en het volgen van een relevante kaderopleiding.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je actief mede inhoud geeft aan de protestants-christelijke identiteit van de organisatie.

Dit mag je van ons verwachten

De functie van specialist ouderengeneeskunde is ingedeeld in FWG 75, afhankelijk van eventueel bezit van kaderopleiding en of werkervaring. De aanstelling betreft een dienstverband van 32-36 uur per week. Het volgen van de kader opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Contact

Lelie zorggroep nodigt je graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature.
Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreid situatierapport voor je beschikbaar.

Mocht je op voorhand vragen hebben dan kun je contact opnemen met consultant Annemarie Dijkman van BKV op telefoonnummer + 31 6 - 53 17 56 70.

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Gerrit Nieuwenhuis, specialist ouderengeneeskunde op telefoonnummer +31 6 - 22 99 46 65 of met Hendrik Jan van den Berg, lid Raad van Bestuur, op het telefoonnummer van het hoofdkantoor: +31 900 - 22 44 777.

Je kunt reageren tot en met 9 oktober 2017. BKV neemt alle sollicitaties exclusief in behandeling en maakt een eerste selectie.

Wie zijn wij?
Lelie zorggroep biedt zorg-en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft, in het grootste deel van Nederland. Zij bundelen de krachten van Agathos (thuiszorg en ambulante hulpverlening), Curadomi (thuiszorg) en Lelie zorggroep Wonen, zorg en welzijn (verzorgingshuis en verpleeghuizen). Dagelijks bieden zij met bijna 3100 medewerkers en 800 vrijwilligers een compleet pakket aan zorg, ondersteuning en hulpverlening. In het werk staat de zorg voor de cliënten en hun mantelzorgers centraal. Dit doen zij met hart en ziel vanuit de christelijke levensovertuiging.

Korsakovcentrum Slingedael heeft het Topcare predicaat. De bewoner staat centraal en de nadruk ligt op het doen van onderzoek om de zorg en behandeling voor de Korsakovbewoners voortdurend te verbeteren.

Waar werk je als specialist ouderengeneeskunde?


Korsakovcentrum Slingedael vormt met de locaties Slingedael, Tussendael en Oranjehof een specialistisch centrum voor Korsakov en psychogeriatrie. Een zorginstelling dat volop in ontwikkeling is. Slingedael werkt volgens de visie kleinschalig wonen. Hiermee ontstaat meer ruimte voor persoonlijke aandacht voor de bewoners. Op de locatie Tussendael is een opname-unit en een dagbehandeling aanwezig. Slingedael en Tussendael maken onderdeel uit van het Korsakov Kenniscentrum (www.korsakovkenniscentrum.nl). De kennis over dit syndroom staat namelijk nog in de kinderschoenen. Slingedael en Tussendael leveren een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van diagnostiek, benaderingswijze en behandeling.

Reageer op deze vacature

Hoe solliciteer ik

  • bekijk de vacature
  • vul je gegevens in
  • upload je CV en sollicitatiebrief
  • verzend het sollicitatieformulier

Indien je gegevens in goede orde zijn ontvangen ontvang je snel een ontvangstbevestiging.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.