Derde klassieke concert van Lelie zorggroep in Johanneskerk

Derde klassieke concert van Lelie zorggroep in Johanneskerk

Derde klassieke concert van Lelie zorggroep in Johanneskerk

Op woensdag 31 mei 2017 geeft het ensemble Duo Pieternel en Yumi een concert in de Johanneskerk. Het concert begint om 14.30 uur. Adres: Guido Gezelleweg 1, Rotterdam. De toegang is gratis.

Het ensemble Duo Pieternel en Yumi, bestaande uit Pieternel Brummelkamp (zang) en Yumi Toyama (piano), brengt een gevarieerd klassiek programma met liederen van o.a. Chopin, Rachmaninov en Harry Bannink en Jules de Corte. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van Lelie zorggroep georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Dit wordt het laatste concert uit de succesvolle serie van drie. Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Lelie zorggroep, het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, Stichting RCOAK, De Grovestins-Stichting en particuliere donateurs.

Over de musici
Pieternel en Yumi traden in 2013 voor het eerst samen op. Dat zij sindsdien als duo zijn blijven optreden komt voort uit het succes en de klik die ze hadden bij die eerste ontmoeting. Hun muziekkeuze is een bijzondere combinatie van het klassieke lied, stukken voor pianosolo en Nederlandstalige liedjes van bijvoorbeeld Jules de Corte en Harry Bannink.

Pieternel Brummelkamp (zang) begon op 17-jarige leeftijd met zanglessen bij mezzosopraan Annett Andriesen. Ze vervolgde haar klassieke zangstudie aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Yumi Toyama (piano) begon met pianospelen op driejarige leeftijd in Japan. Ze behaalde haar Master’s Degree aan de Chopin Academy of Music in Warschau.

Muziek in huis
Stichting Muziek in Huis (MiH) beoogt met haar concerten bij te dragen aan de kwaliteit van leven van ouderen en zieken. Jaarlijks organiseert MiH meer dan 600 kamerconcerten door professionele ensembles. Ieder jaar genieten ruim 30.000 mensen van deze concerten. In mei 2014 onderstreepte H.M. Koningin Máxima het belang van het werk van Muziek in Huis door het bijwonen van een van de jubileumconcerten.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010 - 293 15 55

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.