Veilige toegang en alarmeringsopvolging

sliedrecht 1

Veilige toegang en alarmeringsopvolging

Met veilige toegang tot uw woning kunt u nog zo lang mogelijk thuis blijven wonen, als u niet meer zo goed ter been bent. Medewerkers van bijvoorbeeld de thuiszorg en maaltijdservice kunnen dan uw woning binnen zonder dat u naar de deur hoeft te lopen.

Wij bieden in bepaalde gebieden ook alarmeringsopvolging: als u onwel wordt, meld u dit met één druk op de knop die u bij zich draagt. U weet dan zeker dat er hulp onderweg is. Zo voelt u zich een stuk veiliger in uw eigen vertrouwde omgeving.

Hoe wij te werk gaan

Wij werken met de zogenaamde SMART-kluis. Deze heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKW). Hoe de kluis werkt, ziet u in het filmpje Veilig wonen met de SMART-kluis.

Veilige toegang tot uw woning kunt u in bepaalde gebieden combineren met alarmeringsopvolging. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij u in de buurt. Als u alarm maakt, is onze medewerker binnen 30 minuten bij u om u te helpen. Bekijk het filmpje Alarmering bij Lelie zorggroep en lees het interview met een van onze collega's.

Wij werken samen met Aafje (in Rotterdam) en Vierstroom Veilig Thuis (in Krimpen aan den IJssel).

Kosten

Persoonsalarmering zit in de basisverzekering. U moet een verklaring van uw huisarts hebben, waarin staat dat u persoonsalarmering nodig heeft. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

In sommige situaties vergoedt de gemeente een deel van de kosten. Zie bijvoorbeeld de website van de gemeente Rotterdam voor meer informatie (onder 'Alarmeringsapparatuur').  

Voor een indicatie van de kosten voor uw persoonlijke situatie adviseren wij u om per telefoon of e-mail contact met ons op te nemen.

Beschikbaarheid

Veilige toegang en alarmeringsopvolging zijn beschikbaar in heel Rotterdam. Woont u buiten Rotterdam? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Contact

Bent u geïnteresseerd in veilige toegang en/of alarmeringsopvolging van Lelie zorggroep? Neem contact op met onze telefonistes via 0900 22 44 777 of stuur een e-mail naar alarmering@leliezorggroep.nl.

Hier vindt u ons

Map

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0900 22 44 777

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.