Lelie zorggroep zet bewoners in de bloemetjes met ludieke lenteactie

Lelie zorggroep zet bewoners in de bloemetjes met ludieke lenteactie

Lelie zorggroep zet bewoners in de bloemetjes met ludieke lenteactie

Lelie zorggroep zet haar cliënten deze lente in de bloemetjes. De zorgorganisatie roept daarvoor de hulp in van de inwoners van Rotterdam en omgeving. Zij kunnen gratis een fleurige ansichtkaart met lentewens verzenden aan een van de bewoners van de tien verpleeghuizen van Lelie zorggroep in de regio Rotterdam. Voor elke lentewens die wordt verstuurd op de website http://lentewens.leliezorggroep010.nl, plant Lelie zorggroep een bloembol in de tuinen van de verpleeghuizen. Zo breekt de lente door in en rond onze huizen.

Klik de lente aan op Leliezorggroep010.nl
De actie wordt ondersteund met een filmpje waarin een cliënt en een activiteitenbegeleider alvast zijn begonnen met het planten van hun bloembollen. Het regent. Vandaar de uitnodiging aan de kijker om de lente aan te klikken op de website van Lelie zorggroep in Rotterdam. Hoe toepasselijk, gezien het weer van vandaag! Wie klikt, komt op de actiesite waar in een nieuw filmpje de zon doorbreekt. Vervolgens kan de bezoeker een kaartje invullen. Let op! Wie niet klikt, krijgt een teleurgestelde cliënt te zien.

Waarom deze actie?
Persoonlijke aandacht en buiten kunnen genieten van de tuin, dat is een veelgehoorde wens van onze cliënten. Lelie zorggroep vroeg het hen in het kader van het programma Waardigheid en trots. Met dat programma willen we de mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd, de best mogelijke tijd bieden.  “Met deze actie geven we aan deze wens gehoor, zegt Marianne de Paauw, coördinator Waardigheid en trots bij Lelie zorggroep. “Met een klein gebaar kunnen we samen kleur brengen in het leven van onze cliënten.”
De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Visser Groen Hoveniers en Drukkerij Verloop.

Over Lelie zorggroep
Lelie zorggroep biedt in enkele tientallen gemeenten onder de merken Agathos en Curadomi huishoudelijke hulp, verpleging en verzorging aan huis, alsmede begeleiding bij psychologische- en gezinsproblemen. In Rotterdam en omgeving wordt naast thuiszorg vanuit een tiental verpleeghuizen (specialistische) zorg en behandeling geboden aan ouderen en Korsakov-patiënten. Dit doet Lelie zorggroep vanuit haar christelijke identiteit. Kijk voor meer informatie op www.leliezorggroep.nl. Meer informatie over Lelie zorggroep in Rotterdam staat op de website www.leliezorggroep010.nl.

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

010-2073535

Vragen? Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.